Nieuwsbrief Duurzaam Geluk

Na een mooie zomer en weer helemaal opgeladen, ga ik weer met frisse energie aan de slag met Duurzaam Geluk. Duurzaam Geluk richt zich op gelukkig leven, gelukkig werken en hoe je gelukkig kunt leven en werken op een duurzame manier. Naast incompany trainingen geef ik de komende maanden workshops waarop je je kan inschrijven. Kijk hieronder bij de agenda of er wat voor je tussen zit.

De Gelukcentrale maakt werk van geluk

logo-maakt-werk-van-geluk-2Verder in deze nieuwsbrief de oprichting van De Gelukcentrale. De Gelukcentrale maakt werk van werkgeluk. We zijn op zoek naar bedrijven die geïnteresseerd zijn in het geluk van hun werknemers. De eerste drie bedrijven ontvangen gratis een werkgelukrapportage met daarin de status van het werkgeluk in hun organisatie. Ook kun je testen hoe hoog jouw werkgeluk is. Lees verder.

Geluk en duurzaamheid versterken elkaar

In deze nieuwsbrief ook een gastblog van Lars Moratis van ImpactAcademy over de relatie tussen duurzaamheid en geluk. ImpactAcademy is opgericht om duurzaamheidsprofessionals nieuwe inspiratie en inzichten te bieden en een impuls voor het duurzame denken en doen te geven vanuit bijzondere, vernieuwende en actuele invalshoeken. Lees verder.

Agenda

  • 27 september | Utrecht: Workshop Duurzaam Geluk. Een workshop met praktische tips gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek hoe je gelukkiger kan leven. Wat is de relatie tussen geluk en duurzaamheid?
  • 11 oktober | Gorinchem: Workshop Hoe word je gelukkig? Deelnemers leren in deze workshop hoe ze stap voor stap aan hun geluk kunnen werken door middel van wetenschappelijk bewezen geluksactiviteiten.
  • 25 oktober | Gorinchem: Workshop Gelukkig Werken. Gelukkig werken zorgt ervoor dat je optimaal functioneert en tegelijkertijd het ook nog goed naar je zin hebt. Deelnemers leren in deze workshop hoe je (nog) gelukkiger kan werken door gebruik te maken van wetenschappelijk bewezen geluksactiviteiten.
  • 1 november | Gorinchem: Workshopreeks Gelukkig leven en werken. Tijdens deze reeks ga je verder aan de slag met hoe je gelukkiger kan leven en werken.
  • 13 december | Utrecht: ImpactAcademy presenteert Happy Company. De wetenschap en praktijk van werken aan geluk.

Meer info

Wil jij meer weten over de workshops en trainingen van Duurzaam Geluk of in gesprek over hoe je gelukkiger kan werken? Bekijk deze korte film voor een impressie. Neem dan contact op met Michiel Hobbelt (06 212 901 84 of michiel@duurzaamgeluk.com). Ik beantwoord graag elke vraag over geluk. :)

Fijne dag,
Michiel Hobbelt
sociaal psycholoog, trainer en geluksexpert
www.duurzaamgeluk.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *