De Gelukcentrale maakt werk van geluk.

In samenwerking met project- en productmanager Carla Richie wordt de komende maanden de Gelukcentrale gelanceerd om het werkgeluk van mensen te bevorderen. De Gelukcentrale maakt werk van geluk. We hebben een unieke Werkgelukindex® ontwikkeld waarmee we het geluk en welzijn van bedrijven en medewerkers kunnen meten. De index brengt duidelijk in beeld op welke afdelingen van bedrijven mensen het gelukkigst zijn en op welke afdelingen minder.

logo-maakt-werk-van-geluk-2

5 pijlers van geluk

De index is gebaseerd op het door ons ontwikkelde model: de 5 pijlers van geluk.  Door te kijken naar de verschillen in de 5 pijlers (autonomie, zingeving, relaties, vitaliteit en persoonlijke groei), kunnen oorzaken naar boven worden gehaald en worden aangepakt. Zo wordt vanuit verschillende invalshoeken het werkgeluk gemeten. Een gelukkige medewerker is een gezonde en productieve medewerker. Wil je weten hoe het met jouw persoonlijke werkgeluk is gesteld? Doe dan de verkorte versie van de Werkgelukindex!

Gratis werkgelukrapportage op jouw werk 

Daarnaast zijn we op zoek naar bedrijven waar we de Werkgelukindex® eenmalig kosteloos kunnen afnemen. Ken jij een bedrijf dat hier interesse in heeft? Mail (michiel@duurzaamgeluk.com) of bel (06 212 901 84) dan. De eerste 3 bedrijven die zich aanmelden, kunnen gratis gebruik maken van de Werkgelukindex®. Zij ontvangen de Werkgelukrapportage gratis met daarin de status van het werkgeluk in hun organisatie. Dus wees er snel bij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *